Weboldalak, webáruházak

Weboldalak, webáruházak

 • Csapatunk az Internet elterjedésének kezdete óta, közel húsz éve készít weboldalakat. Az általunk készített weblapok legfontosabb jellemzői a következők:
 • adatbázis alapú, dinamikus oldalak, portálok
 • minősített webáruházak
 • saját designer csapattal dolgozunk
 • egyedi üzleti megoldások létrehozása (kerti öntözőrendszer tervező)
 • saját fejlesztői környezet (Viola™, Júlia™)
 • böngésző független megoldások
 • nyelv független alkalmazások, közös adatbázissal(!)

Az üzletágon belüli tevékenységünk három csoportra bontható:

 Weboldalkészítés egyedi igények szerint

Napjainkban minden cég számára elengedhetetlen, hogy legyen saját weboldala. Legtöbben úgy vásárolunk terméket vagy szolgáltatást, hogy előtte megnézzük, milyen ajánlatok vannak az interneten. Egy olyan weboldal, amelyet megbízható szakemberek gondosan készítenek el, segít a bizalom és a hitelesség kiépítésében. Nem elég csupán megjelenni az interneten, megtalálhatóvá is kell válni a potenciális ügyfeleink számára. A weboldalkészítés befektetés ahhoz, hogy honlapja bevételt termelő értékesítési csatornává váljon.

Weboldalak tervezésekor, készítésekor az alábbiakat tartjuk szem előtt:

 1. A honlapnak egyszerre kell informatívnak, tetszetősnek, a cég arculatához illeszkedőnek lennie.
 2. Legyen a weboldal a megrendelők számára könnyen szerkeszthető, bővíthető valamint egyszerűen több nyelvre fordítható.
 3. Ha a honlap látogatói várhatóan nem csak PC-ről fognak böngészni úgy a mobiltelefonok és táblagépek kijelzőihez is jól alkalmazkodó reszponzív webdesign alkalmazása.
 Webáruház készítés

Egyre több kereskedőben tudatosul, hogy milyen piaci hátrányt jelent, ha nem csatlakozik a dinamikusan bővülő online piactérhez. Hisszük, hogy egy gondosan elkészített marketing mellett ugyanolyan fontos a webáruház megjelenése is. Amennyiben ránk bízza webáruháza kialakítását, mi mindent megteszünk, hogy üzlete sikeres legyen.

Mik az alapvető irányelveink a webáruházak kialakításakor?

 1. A legfontosabb a kiemelt felhasználói élmény, az ügyfélorientált szemlélet minden webáruházban. Kápráztassa el felhasználóit a webshopjában!
 2. Leegyszerűsített design, átláthatóság, egyszerű és egyértelmű vásárlási folyamatok
 3. Mobil és tablet optimalizálással készüljön az egyre több okos telefont használó vásárlóra reszponzív dizájnnal
 4. Közösségi médiában való megosztások és termékek véleményezése
 5. Vásárlói ajánlások, ajánlási kedvezmények
 Keresőoptimalizálás

Mivel felmérések szerint az emberek több mint 90%-a keresőt használ, és az esetek 89 %-ban az első oldalon felbukkanó találatok közül választ, kézenfekvő, hogy csak akkor van esélye rá, hogy nagyobb tömegű látogatót – és ezáltal bevételt – szerezzen, ha oldala ott van az elsők között a Google-ban, Yahoo-ban vagy más keresőben.

Szerencsére az előkelő helyezés eléréséhez nem feltétlenül van szükség százezres vagy milliós beruházásra, teljes oldal-átalakításra!

Szolgáltatásunk segítségével cége vagy terméke honlapja a kiválasztott és releváns kulcsszavakra keresve kiemelkedő helyen szerepelhet az online keresők találati listáján. Ezzel nagymértékben növelheti a weboldalát vásárlási szándékkal látogató ügyfelek számát.

Két apró trükkünk a kereső optimalizálás területéről:

 1. Megfelelő kulcsszó kiválasztása (ez egy olyan érzékeny terület, amin sok weboldal üzemeltető elbukik). Erre kiemelt figyelmet kell fordítani: itt dől el, hogy Ön profitál-e a keresőoptimalizálásból, vagy csak kidobja a pénzét.
 2. Idővel változik, hogy milyen szavakkal keresnek az emberek. Nem hagyható figyelmen kívül az sem, hogy idővel a látogatók keresési szokásai változnak: bizonyos szakmákban ez akár periodicitást is mutathat. Ezért keresőoptimalizálási szolgáltatásunk során dinamikus kulcsszó követést is kínálunk.

Esettanulmányok

Avantgard Fashion webáruház

Avantgard Fashion webáruház

Az Avantgard Fashion egy közel húsz éve működő ruházati kereskedés hazánkban. A kezdetektől népszerű és ismert ruházati termékekkel és kiegészítőkkel foglalkoznak, nagy hangsúlyt fektetve az igényes kínálatra és a vásárlók maximális elégedettségére. 2007 júniusában nyitották meg első internetes áruházunkat az Avantgard Fashion Online-t, ahol több népszerű márka, többek között a Mayo Chicks, a Bebe, a Devergo és a Magenta termékeit is forgalmazták. 2011-ben legnépszerűbb termékcsoportjuknak, a Magentának már önálló webáruházat nyitottak.

Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium weboldal

Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium weboldal

A Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium egy több évtizede kimagasló középiskolai oktatást nyújtó alapítványi iskola, mely 5 fő választható nyelven tart két tannyelvű oktatást, második nyelvként pedig a diákok további 9 nyelvből választhatnak. Mindemellett az intézmény különös figyelmet fordít a diákok tanulmányainak elvégzéséhez szükséges eszközök biztosítására, illetve az oktatás helyszíneinek színvonalára is. Olyan híres emberek is egykori diákjai közé tartoztak, mint Bánki Donát, Hajós Alfréd vagy Karinthy Frigyes.

SkyEdge webáruház

SkyEdge webáruház

A SKYEDGE LIMITED Kft.-nél elsődleges célnak tekintik, hogy elérhetővé tegyék a világon felbukkanó legfrissebb innovációkat mindazok számára, akik fogékonyak a jövő hangjaira. Azokat a technológiai újdonságokat szeretnék közelebb hozni a közép-kelet-európai régióban élőknek, melyek valódi fejlesztést jelentenek. Folyamatosan keresik azokat a találmányokat, melyek ténylegesen közelebb hozzák mindennapjainkhoz a jövőt, az érdekesnek tűnő eszközöket szigorú szempontok alapján vizsgálják meg, hogy oldalukon már egy szűrt tartalom jelenjen meg, így látogatóik csak azokkal a kütyükkel találkozzanak, melyek valóban érdemesek a figyelmükre és akár meghatározó szerepet kaphatnak a jövő mindennapjaiban is.

Numan pékség weboldal

Numan pékség weboldal

A Numan és Társa Kft. Heves megye meghatározó, huszonnégy éve dinamikusan fejlődő sütőipari vállalkozása, amely jelenleg négy üzemmel, tizennégy saját üzemeltetésű bolttal, valamint kiterjedt viszonteladói hálózattal szolgálja ki megrendelőit és vásárlóit.

Birkenstock üzlet webáruház

Birkenstock üzlet webáruház

Egy Birkenstock papucs tökéletes választás a hétköznapokra, nyaraláshoz, vagy akár könnyebb túrákhoz is!
 
Egy ilyen profi termékhez egy igazán profi webáruház illik.

Aquanauta búvárcentrum

Aquanauta búvárcentrum

Hazánk piacvezető búvár szakboltjának készítettük el ezt a komplex webáruházat.
 
Merüljön el Ön is a webáruház által nyújtott élményekben!

Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus weboldal

Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus weboldal

Szexuális problémáival, kérdéseivel bátran forduljon Dr. Rusz Edithez, aki a szakma eltökélt és kitartó doktora!
 
Csapatunk e feladattól sem hátrált meg. Maximális erőbedobással dolgozunk, mert ügyfelünk elégedettsége a legfontosabb számunkra!

ORMG Nagykonyhai berendezések weboldal

ORMG Nagykonyhai berendezések weboldal

Az OR METAL-GROUP munkatársai kiemelkedő szakmai tudással rendelkeznek és a legmodernebb infrastrukturális háttérrel, vevőorientált hozzáállással végzik a munkájukat, reális áron.
 
Ez a kiváló csapat professzionális weboldalt érdemel, melynek megalkotásában cégünk szívesen állt rendelkezésre!

Absorice webáruház

Absorice webáruház

Az Absorice-t életre hívó csapat tagjai aktív sportoláshoz olyan allergiamentes fehérjekészítmény létrehozásán ötleteltek, melynek eredménye a rizs kimeríthetetlen fehérjetartalmának felhasználása.
 
Minket ért a megtiszteltetés egy olyan webáruház létrehozására, mely segít az allergiások szemét felnyitni a további lehetőségekre, ezáltal könnyebbé téve életüket!
 
Az oldal a mai trendeknek megfelelően teljesen reszponzív, ezáltal igazodik a megjelenítő eszköz technikai paramétereihez.

Future Event weboldal

Future Event weboldal

A Future Event egy több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező profi rendezvény szervező cég, aki méltán vívta ki mind a szakma mind az ügyfelek elismerését. Legyen szó családi rendezvényről vagy piacvezető multinacionális cég több ezerfős állófogadásáról a minőség és a színvonal mindig magas!
 
A cég vezetői szerint a weboldaluknak is ezt a profizmust kell tükröznie, ezért cégünket kérték meg új honlapjuk megtervezéséhez és elkészítéséhez.

Esőkirály webáruház

Esőkirály webáruház

A hazai öntözéstechnikai piac egyik kiváló szakembere megálmodott egy olyan rendszert, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban lehet tetszőleges méretű és formájú telekre öntözési rendszert tervezni.
 
A projekt informatikai megvalósítására cégcsoportunkat kérte fel, s a bevezetés alatt álló rendszer első fogadtatása osztatlan szakmai sikert aratott.