Mobilfizetés

Mobilfizetés

  • Mobilfizetési rendszereink általános jellemzői:
  • egyedi tervezésű rendszerek
  • SMS, behívásos és applikáció alapú fizetés
  • direkt interface kapcsolat a T-Mobile, a Vodafone és a Telenor rendszereihez
  • saját tervezésű és üzemeltetésű szerver oldali mobilfizetési rendszer (MFF)
  • komplex készpénzkímélő rendszerek
  • stabil 24/7 üzemeltetés, műszaki ügyfélszolgálat
  • rendszereink megfelelnek a nemzetközi követelményeknek

A mai rohanó világban a mobiltelefon használata mindennapjaink részévé vált, bárhová is megyünk, visszük magunkkal.

Miért is ne fizethetnénk akkor ezen keresztül?

Azon felül, hogy a készpénzünket kíméljük e szolgáltatással, kényelmesen, akár egy gomb megnyomásával is lebonyolíthatjuk a tranzakciót.

Az egyedi igények szem előtt tartásával dolgozzuk ki minden egyes mobilfizetési projektünket, több éves tapasztalatunkra alapozva. A tervezés és a kivitelezés során a legfontosabb elv, hogy az ügyfelek a lehető legegyszerűbb és egyben a leghatásosabb módon vehessék igénybe az adott szolgáltatást. A fejlesztés során teljes hálózatok kiépítését vállaljuk, különböző kimutatásokkal, internetes felületekkel kiegészítve.

Az elmúlt évek során, több tucat mobilfizetési rendszert vezettünk be a hazai piacon, ennek köszönhetően e területen piacvezető szerepet töltünk be.

Esettanulmányok

Percalapú fesztiváljegy

Percalapú fesztiváljegy

A világon először Magyarországon (Sziget fesztiválon) került bevezetésre a perc alapú fesztiváljegy, mely rendszer tervezésére és a kivitelezésére fejlesztő csapatunkat kérték fel. Munkánkat nehezítette a rendkívül rövid határidő és az összetett rendszerekkel történő üzembiztos kommunikáció.

MFF

MFF

Az MFF rendszer a világon egyedülálló általános mobilfizetési rendszer, mely szignifikánsan hozzájárult az új fizetési megoldás rohamos hazai terjedéséhez. A rendszer egy alkalmazáson belül képes a teljes fizetési folyamat lekezelésére olyan teljesen eltérő üzleti logikát követő feladatoknál is, mint a parkolás, a jegyvásárlás, vagy az autómosás.