Mobil applikációk

Mobil applikációk

A mai korban a vállalkozások közti versenyképesség alapja, hogy saját honlapja, webshopja legyen, de most már a XXI. században az okostelefonok világát élve elengedhetetlen, hogy rendelkezzen mobil alkalmazással is, melyet ügyfelei a keresőkben, a Google Playen, vagy az App Store-on a lehető legkönnyebben megtalálnak.

Az okos telefonok robbanásszerű terjedésének köszönhetően, a hazai piacon meglehetősen új felhasználási területet ajánlunk kis-, közép- és nagyvállalatok számára.

  • Mobil applikációink alapvető jellemzői:
  • egyedi tervezésű rendszerek
  • igény szerint közvetlen banki bekötés
  • direkt interface kapcsolat a megbízó rendszereihez
  • stabil 24/7 üzemeltetés, műszaki ügyfélszolgálat
  • rendszereink megfelelnek a nemzetközi követelményeknek

Jelenleg az alábbi három területen állunk ügyfeleink rendelkezésére:

Komplex rendszerek mobil komponenseinek fejlesztése

Amennyiben egy általunk készített rendszerhez van szüksége dedikált mobil alkalmazásra, úgy ebben is tudunk szakértő támogatást nyújtani. Munkatársaink felmérik a feladatot, s megtervezik, majd elkészítik az egyedi, testre szabott mobil alkalmazást.

Mobil APP fejlesztés

Önnek van egy jó ötlete, nekünk szaktudásunk és tapasztalatunk. Fogjunk össze és legyen Ön a következő, aki milliókat keresett egy jó mobil alkalmazás ötletével!

Weboldalak, webshopok, online áruházak mobilra optimalizálása

Gondolt már arra, hogy rövidesen mennyien fogják előnyben részesíteni az okos telefonokat a hagyományos számítógépekkel és laptopokkal szemben?

Egy webáruház rendes körülmények közt jelenleg is elérhető bármilyen okos telefonról a beépített böngésző használatával, viszont a gombok vagy a menüpontok egérrel való kattintgatásra vannak méretezve. Az oldalak más méretűek, szétcsúszhatnak, ezáltal átláthatatlanná válnak. Erre a problémára kínálunk megoldásokat, figyelembe véve az Ön egyedi igényeit, elképzeléseit!

Esettanulmányok

EMC applikáció (Android és iOS)

EMC applikáció (Android és iOS)

Az Európai Maccabi Szövetség a helyi Maccabi tagszervezetek ernyőszervezete. 36 Maccabi tagország és annak több ezer sportolója tartozik a szövetséghez.
 
Az Európai Maccabi Szövetség elkötelezett amellett, hogy sport, oktatási és kulturális programok révén hosszú távon építse és fejlessze az európai zsidóság jövőjét. Tevékenységéhez hozzátartozik a zsidó identitás és az Izraellel való kapcsolat elmélyítése.

EMEDIQ

EMEDIQ

Intelligens gyógyszerszedési és tájékoztató „health care” rendszerünk ötvözi a hagyományos betegtájékoztató rendszerek (gyógyszerismertetők, gyógyszertári és ügyeleti –alapadatok, szedési időpontok stb.) és a modern IT megoldásokat. Mobil eszközre telepített alkalmazásunkkal gyorsan kaphat információt a szedett gyógyszerről, értesítést a szedési időkről, nagyban megkönnyítve a gyógykezelést.