Mobil applikációk / Esettanulmányok

Az alábbiakban néhány olyan projekt rövid leírása következik, melyekre a legbüszkébbek vagyunk. Nem kívánunk minden megrendelésünkről külön esettanulmányt írni, sőt sok esetben ezt szerződésünk tiltja is. Személyesen szívesen állunk rendelkezésre az esetleges kérdések megválaszolására, s ahol ez lehetséges, az „élő” rendszereket is meg tudjuk mutatni.

EMC applikáció (Android és iOS)

EMC applikáció (Android és iOS)

Az Európai Maccabi Szövetség a helyi Maccabi tagszervezetek ernyőszervezete. 36 Maccabi tagország és annak több ezer sportolója tartozik a szövetséghez.
 
Az Európai Maccabi Szövetség elkötelezett amellett, hogy sport, oktatási és kulturális programok révén hosszú távon építse és fejlessze az európai zsidóság jövőjét. Tevékenységéhez hozzátartozik a zsidó identitás és az Izraellel való kapcsolat elmélyítése.

EMEDIQ

EMEDIQ

Intelligens gyógyszerszedési és tájékoztató „health care” rendszerünk ötvözi a hagyományos betegtájékoztató rendszerek (gyógyszerismertetők, gyógyszertári és ügyeleti –alapadatok, szedési időpontok stb.) és a modern IT megoldásokat. Mobil eszközre telepített alkalmazásunkkal gyorsan kaphat információt a szedett gyógyszerről, értesítést a szedési időkről, nagyban megkönnyítve a gyógykezelést.