Esettanulmány

Avantgard Fashion webáruház

Megbízó: CHRISTON Kft. - www.avantgardfashion.hu

Az Avantgard Fashion egy közel húsz éve működő ruházati kereskedés hazánkban. A kezdetektől népszerű és ismert ruházati termékekkel és kiegészítőkkel foglalkoznak, nagy hangsúlyt fektetve az igényes kínálatra és a vásárlók maximális elégedettségére. 2007 júniusában nyitották meg első internetes áruházunkat az Avantgard Fashion Online-t, ahol több népszerű márka, többek között a Mayo Chicks, a Bebe, a Devergo és a Magenta termékeit is forgalmazták. 2011-ben legnépszerűbb termékcsoportjuknak, a Magentának már önálló webáruházat nyitottak.

2017-ben együttműködésünk révén létrehozhattuk nekik teljesen megújult multibrand webáruházukat, melyben önálló webshopként működik az Avantgard Fashion a változatos divat kedvelőinek, az Italy Fashion az olasz divat rajongóinak, és a Magenta webáruház a márkahűek részére. A vásárlóknak amellett, hogy kényelmesen és átláthatóan böngészhetnek kedvenceik között, lehetőségük van bármikor átlépni a webshopok bármelyikére anélkül, hogy kosaruk tartalmát elveszítenék, vásárlásukat bármelyik oldalon zavartalanul befejezhetik.
 
A korábban is az ügyfélközpontúságra épülő vállalkozás további kényelmi funkciókkal, kedvezménylehetőségekkel, rugalmas megoldásokkal várja majd vásárlóközönségét a www.avantgardfashion.hu, a www.italy-fashion.hu és a www.magenta-webshop.hu oldalaikon.
 
A webáruház demo változata jelenleg belső tesztelés alatt áll, az éles verzió feltöltésére 2017. nyarán fog sor kerülni.

  • A rendszer főbb technikai jellemzői:
  • HTML5
  • CSS3
  • kliens oldali javascript (jQuery framework)